Miten haen tukea

Miten haen tukea

Helpoin tapa hakea tukea on TJS-tuen verkkopalvelun kautta. Mikäli eri organisaatiot järjestävät yhteistä koulutusta, osapuolet sopivat keskenään, mikä organisaatio hakee tuen. 

Hakemuksessa tarvittavat tiedot

Tukihakemukseen tulee liittää koulutusohjelma, osallistujalista ja kopiot koulutuksen laskuista, jollei yhdistys ole tehnyt kuitittomuussopimusta

Kuitittomuussopimus tarkoittaa, että tukihakemukseen liittyviä kuitteja ei tarvitse lähettää, mutta alkuperäiset tositteet on säilytettävä kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Meillä on tarvittaessa oikeus saada tarkistusta varten tositejäljennökset erikseen ilmoittamistamme koulutustilaisuuksista. Sopimus voidaan solmia yhdistyksen kanssa, joka pitää kirjanpitonsa palkatulla henkilökunnalla tai käyttää tilitoimistoa.

Hakuaika

Hae tukea kahden kuukauden sisällä koulutustilaisuuden päättymisestä. Joulukuun tilaisuuksien tuki haetaan tammikuun loppuun mennessä.

Tuen haku verkkopalvelussa

Kun haet tukea verkkopalvelun kautta, lähetämme vahvistuksen ja yhteenvedon hakemuksesta heti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kun tukipäätös on tehty, ilmoitamme siitäkin sähköpostitse.
Verkkopalvelussa pystyt tallentamaan keskeneräisiä hakemuksia, jolloin voit jatkaa myöhemmin tai joku toinen toimihenkilö järjestössäsi voi jatkaa täyttämistä. Voit myös kopioida koulutusten tiedot uuteen hakemukseen. Saat hakemuksista koontitietoja, kuten kuinka monta hakemusta järjestöstäsi on lähetetty, ja missä  käsittelyvaiheessa ne ovat, sekä kuinka paljon tukea olette saaneet. Kirjaudu tästä sisään verkkopalveluun.

Video-ohjeistukset hakemuksen täyttämiseen verkkopalvelussa:

Verkkopalvelun käyttöä voi myös harjoitella testitunnusten avulla. Pyydä testitunnukset toimistostamme.

Tunnukset verkkopalveluun

Jos järjestölläsi ei vielä ole tunnuksia palveluun, täytä tunnuksenhakulomake ja tulosta se, ja lähetä allekirjoitettuna meille TJS Opintokeskukseen.
Lataa tunnuksenhakulomake tästä.

Kysy lisää

Kaikissa TJS-tukeen liittyvissä kysymyksissä sinua neuvovat koulutusassistenttimme, toimisto@tjs-opintokeskus.fi, puh. 09 229 3030.