Mihin tukea saa

Mihin tukea saa

TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea koulutusten järjestämiseen. Välitämme tukea Akavan ja STTK:n ja niiden liittojen, yhdistysten, ammattiosastojen ja aluetoimikuntien koulutuksiin.

TJS-tukea myönnämme ohjatun opetuksen järjestämiseen, mikä voi tapahtua niin lähitapaamisissa kuin verkossakin. Vinkkiä opetustilanteista voit ottaa viereisestä infotaulusta. Jos haluat tallentaa materiaalin itsellesi, niin lataa tästä Mihin voi hakea TJS-tukea -infotaulu (pdf).

Tuki määräytyy opetustuntien, menojen ja osallistujamäärän mukaan.

Koulutuksen kutsussa tai ohjelmassa tulee näkyä TJS Opintokeskuksen logo tai maininta "Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa".

TJS-tukea voi nyt hakea myös itseopiskeltaviin verkkokoulutuksiin

TJS-tukea voi nyt hakea myös tunteihin, joita kouluttaja käyttää itseopiskeltavan verkkokoulutuksen työstämiseen. Tähän saakka TJS-tukea on voinut saada vain niihin tunteihin, joissa opettaja on läsnä eli ohjaa opiskelijoita tai antaa palautetta tehtävistä.

Jatkossa valmistelutyöhön käytetyt opettajan työtunnit kannattaa kirjata talteen ja liittää työaikaselvitys mukaan TJS-tukihakemuksen liitteisiin.