TJS-tukea korona-epidemian takia peruuntuneisiin koulutuksiin

TJS Opintokeskus myöntää TJS-tukea korona-epidemian vuoksi peruuntuneisiin koulutuksiin, joista on aiheutunut kustannuksia. Tukea voi hakea koulutuksille, jotka ovat peruuntuneet 19.3.-31.5. välillä. Tuki myönnetään akavalaisille ja STTK-laisille liitoille tai yhdistyksille. 

Tämä on ennakkotieto tuen maksamisesta, jotta liitoissa voidaan varautua tuen hakemiseen. Varsinainen haku ja maksatus alkaa, kunhan opetus- ja kulttuuriministeriö antaa vahvistetun päätöksen. Ilmoitamme suoraan TJS-tuen hakijoille, milloin hakemuksia voi lähettää. Informoimme asiasta myös TJS Opintokeskuksen verkkosivujen ajankohtaista-palstalla. 

Tuki maksetaan syntyneitä kuluja vastaan ja koulutusohjelmaan merkittyjen opetustuntien mukaisesti. Myös ryhmäopetus huomioidaan. Tuen hakija vakuuttaa, että mikään muu taho ei ole korvannut kuluja. Edellytämme, että palveluntarjoajalta on kysytty mahdollisten ennakkomaksujen palautusta. Tuen määrän ja tukeen liittyvät edellytykset voit tarkistaa TJS-tukioppaasta. 

Tukihakemus tehdään erillisellä lomakkeella, ei siis TJS-tuen verkkopalvelun kautta. Lomakkeelle voi tehdä tukihakemuksen useasta koulutuksesta. Tukihakemuksen liitteiksi vaaditaan koulutusohjelma ja kopio(t) koulutuksen menoistamyös sopimusasiakkailta. Osallistujaluetteloa ei tietenkään tarvita.  

Verkkosivulta Miten haen TJS-tukea löydät jo TJS-tukioppaan ja sinne myös lisätään hakemuslomake.

Hakemus lähetetään sähköpostitse tai postitse. Huomaa, että lomake tulee olla allekirjoitettu. Erottele liitteet selkeästi koulutuskohtaisesti. Kun lähetät hakemuksen sähköpostissa, kokoa yhtä koulutusta koskevat liitteet yhdeksi pdf:ksi tai nimeä liitteet koulutuksen nimellä. 

Hakemukset lähetetään 31.10.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@tjs-opintokeskus.fi tai postitse TJS Opintokeskus/Korona-tukihakemus, Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki. 

Lisätietoa 

TJS Opintokeskuksen koulutusassistentit, toimisto@tjs-opintokeskus.fi, puh. (09) 229 3030

 

Julkaisuaika: 
Keskiviikko, toukokuu 6, 2020