Vuokraa koulutustila

Vuokraa koulutustila

Meillä on pieni koulutustila, jonka voit vuokrata koulutusta, kokousta tai muuta ryhmätyöskentelyä varten. Tilaan mahtuu 15 opiskelijaa. Pyörillä liikuteltavat pöydät mahdollistavat tilan nopean muokkaamisen tarpeen mukaisesti. Tilassa on myös liikuteltava iso taulunäyttö.

Vuokrahinta arkipäivisin 30 euroa tunti tai 165 euroa päivä, klo 8–16. Arvonlisäveroa emme peri akavalaisilta tai STTK:laisilta liitoilta ja yhdistyksiltä. Tee varaus koulutusassistentti Leena Hulikkalan kautta, leena.hulikkala@tjs-opintokeskus.fi tai puh. 045 636 5289.

Vuokraa kannettavat tietokoneet

Tarvitsetko tietokoneita koulutukseen? Meiltä voit vuokrata koneet käytettäväksi omissa tiloissamme. Koneissa on Microsoft Office 2013/2010 -ohjelmat suomeksi. Tarvittaessa koneille voidaan asentaa myös muita ohjelmia lisenssitilanteen mukaan. Vuokrahinnat vaihtelevat asennus- ja tukipalveluiden vaativuuden mukaan. Koulutustilavuokrauksen yhteydessä kannettavan hinta ilman lisäasennuksia on 10 euroa per kone. Vuokrattavia tietokoneita on yhteensä 16.

Kysy lisää tai tee varaus tietotekniikka- ja taloussuunnittelija Matti Järvisen kautta, matti.jarvinen@tjs-opintokeskus.fi tai puh. 050 351 0634.