Toteuta verkkokoulutus

Toteuta verkkokoulutus

Onko yhdistyksesi tai liittosi järjestämässä luennon tai infotilaisuuden verkossa, tai jopa pidemmän verkkokoulutuksen, mutta tarvittavia välineitä ei ole? Meiltä saat apua. Jos tarvitset apua myös sisällön suunnitteluun, autamme siinäkin. Tarvittaessa siis voimme toimittaa koko verkkoluento- tai verkkokoulutuspaketin.

Verkkoluennon tai -kokouksen järjestäminen

Voit tilata meiltä palvelun verkkokokouksen tai -luennon järjestämiseksi. Luennon voimme tallentaa myös myöhempää käyttöä varten ja tallennetta voi kevyesti editoida. Luennon, jossa on fyysisesti läsnä osallistujia, voimme myös välittää etäosallistujille verkon kautta eli striimata.

Palveluun kuuluu avustaja, joka huolehtii luennon ajan, että kaikki sujuu teknisesti ja opastaa myös kouluttajaa palvelun käytössä. Osallistujamäärä lähtökohtaisesti 100, mutta järjestyy suuremmillekin ryhmille.

Palvelun hinta on 300 euroa tunnilta ja siihen liittyvältä valmistelutyöltä. Lisäajasta veloitamme 90 euroa per tunti. Tapahtuman tallenteen muokkauksesta ja editoinnista veloitamme erikseen. Striimauspalvelun hinnoittelusta kysy asiantuntijaltamme Matti Järviseltä.

Lisätietoja ja varaukset: Matti Järvinen, puh. 050 351 0634 ja Riina Kainiemi, puh. 045 636 5290, sähköposti: etunimi.sukunimi@tjs-opintokeskus.fi

Oppimisympäristö verkkokoulutuksen toteuttamiseen

Meillä on käytössä Moodle -verkko-oppimisympäristö, jonka voit vuokrata liitollesi tai yhdistyksellesi. Ympäristössä osallistuja voi muun muassa tutustua erilaisiin oppimateriaaleihin, tehdä tehtäviä yksin ja ryhmässä, vastata kyselyihin, pitää oppimispäiväkirjaa ja osallistua keskusteluihin. Moodlesta saat myös tietoa opiskelijoiden aktiivisuudesta.

Osallistuja pääsee oppimisympäristöön vain antamillamme tunnuksilla, jotka ovat koulutuskohtaisia tai useaan eri koulutukseen oikeuttavia. Me hoidamme opiskelijoiden järjestelmään lisäämisen.
Vuokraus sisältää tarvittavan alkuopastuksen. Hinnoittelusta ja järjestelyistä vastaa Matti Järvinen, matti.jarvinen@tjs-opintokeskus.fi tai puh. 050 351 0634.

Verkkokoulutuksen sisältö

Meiltä voi tilata erilaisia sisältöjä niin verkkoluentoihin kuin -koulutuksiinkin. Tutustu kohderyhmittäin annettuihin koulutuskuvauksiin tai ota suoraan yhteyttä toimistoomme, toimisto@tjs-opintokeskus.fi. Koulutukset kohderyhmittäin: