Sähköiset oppimisympäristöt

Sähköiset oppimisympäristöt

Verkkokokouksen tai -koulutuksen isännöinti

Liitot ja yhdistykset voivat tilata meiltä isännöintipalvelun verkkokokouksen tai -koulutuksen järjestämiseksi. Toteutamme tapahtuman verkossa kokousohjelmistopalvelua hyödyntäen. Tapahtuma voidaan myös tallentaa ja tallennetta editoida. Luento, jossa on osallistujia, voidaan myös välittää verkon kautta eli striimata.

Henkilöstömme edustaja toimii kokousisäntänä, auttaa koulutuksen järjestämisessä ja huolehtii, että koulutus sujuu teknisesti. Tapahtuman järjestäjä toimii kokouksen tai koulutuksen vetäjänä. Osallistujamäärä lähtökohtaisesti 100, mutta järjestyy suuremmillekin ryhmille.

Minimiveloitus isännöinnistä on 300 euroa tunnin tapahtumasta ja siihen liittyvältä valmistelutyöltä. Lisätunneista veloitamme 90 euroa tunti. Tapahtuman tallenteen muokkauksesta ja editoinnista veloitamme erikseen. Striimauspalvelun hinnoittelusta kysy Matti Järviseltä.

Lisätietoja ja varaukset: Matti Järvinen, puh. 050 351 0634, Leo Junno, puh. 040 575 5393 ja Riina Kainiemi, puh. 045 636 5290.

Oppimisympäristön vuokraus

Meillä on käytössä avoimen lähdekoodin Moodle -verkko-oppimisympäristö, jota järjestöt voivat vuokrata koulutustensa järjestämiseen. Ympäristöön voi muun muassa tuottaa oppimateriaaleja, myös videoita, linkittää verkon tietolähteille, teetättää tehtäviä ja kyselyjä, pitää oppimispäiväkirjaa, tuottaa yhteisiä tekstidokumentteja ja tarjota keskustelumahdollisuuden ja työpajatyöskentelyä. Moodlesta saadaan myös tietoa opiskelijoiden aktiivisuudesta.

Oppimisympäristöön pääsee vain antamillamme tunnuksilla, jotka ovat koulutuskohtaisia tai useaan eri koulutukseen oikeuttavia. Me hoidamme opiskelijoiden järjestelmään lisäämisen.

Vuokraus sisältää tarvittavan alkuopastuksen tilaajan edustajalle/kouluttajalle. Hinnoittelusta ja järjestelyistä vastaa Matti Järvinen, puh. 050 351 0634.

 

TJS Opintokeskus on Akavan ja STTK:n koulutus- ja kehittämisorganisaatio.

TJS Opintokeskusta ylläpitää Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto ry, jonka jäseniä ovat Akava ja STTK.