Koulutusten kehittäminen, verkkotyöskentely

Koulutusten kehittäminen, verkkotyöskentely

Kenelle

Kutsumme liittojen asiantuntijoita ideoimaan ja kehittämään henkilöstön edustajien ja yhdistystoimijoiden vuoden 2023 koulutuksia. Myös henkilöstön edustajat ja yhdistystoimijat ovat lämpimästi tervetulleita.

Tavoite

Tule mukaan ideoimaan TJS Opintokeskuksen vuoden 2023 koulutuksia henkilöstön edustajille ja yhdistystoimijoille! Osallistumalla vaikutat tulevaisuuden koulutustarjonnan sisältöön ja toteutustapaan. Samalla pääset tutustumaan opintokeskuksen asiantuntijoihin ja verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa.

Koulutuksen kuvaus

Mikä on nyt pinnalla henkilöstön edustajien arjessa ja yhdistystoiminnassa? Minkälaista osaamista halutaan lisää? Miten syntyy hyvä oppimiskokemus?

Tule mukaan tutkailemaan, ideoimaan ja suunnittelemaan koulutusten sisältöjä ja toteutustapoja! Tavoitteenamme on tarjota henkilöstön edustajille ja yhdistystoimijoille koulutusta, joka tukee ja täydentää liittojen omaa koulutustarjontaa.

Itsenäiseen verkkotyöskentelyyn voit osallistua oman aikataulusi mukaan ja se vie aikaa arviolta noin 15-30 minuuttia. Työskentelyalusta on auki kolme viikkoa.

Voit valita osallistutko henkilöstön edustajien vai yhdistystoimijoiden koulutusten ideointiin ja kehittämiseen.

Lämpimästi tervetuloa! Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa ja osallistumislinkit lähempänä ajankohtaa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: kehittämispäällikkö Sirpa Sulku, puh. 050 543 93 00, sirpa.sulku@tjs-opintokeskus.fi

Ohjelma

26.1.–15.2.2022 itsenäinen verkkotyöskentely

Peruutusehdot

Ilmoitathan, jos et pääsekään osallistumaan.

Teemat
Kouluttaminen
Ajankohta
26.01.2022 - 15.02.2022
Paikka

Verkkokoulutus

Hinta
Osallistumismaksu 0.00