Henkisen työsuojelun valvonta

Henkisen työsuojelun valvonta

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu työsuojeluvaltuutetuille, luottamusmiehille ja luottamusvaltuutetuille.

Tavoite

Koulutuksessa hahmotat, minkälaisilla välineillä psykososiaalista kuormitusta hallitaan ja miten toteutumista valvotaan. Sinulle kirkastuu myös henkilöstön edustajan rooli henkisessä työsuojelussa ja saat konkreettisia vinkkejä jäsenten tukemiseen työpaikalla.

Koulutuksen kuvaus

Mielenterveyteen liittyvien sairauspoissaolojen määrä sekä psykososiaalinen kuormitus työpaikoilla on lisääntynyt viime vuosina merkittävästi. Tätä tematiikkaa käsittelemme tässä koulutuksessa. Aloitamme yhteisellä luento-osuudella. Sen jälkeen siirrymme osallistavaan työskentelyyn, jossa pohdimme yhdessä kouluttajan johdolla käytännön toimenpiteitä työpaikalla henkisen työsuojelun edistämiseksi.

Ohjelma

09.00 Koulutuksen avaus ja orientaatio
09.30 Mitä henkinen työsuojelu tarkoittaa
10.30 Tauko
10.45 Henkisen työsuojelun valvonta työpaikoilla
11.30 Lounastako
12.30 Käytännön toimenpiteet työpaikoilla
13.30 Välineitä psykologisen kuormituksen hallintaan
14.30 Tauko
15.00 Mitä teemme seuraavaksi
16.00 Koulutus päättyy

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistuminen voidaan perua kuluitta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Jos osallistuminen perutaan 13:n päivän sisällä ennen koulutusta, peritään osallistumismaksusta puolet. Jos osallistuja jää perumatta pois koulutuksesta, peritään häneltä koko osallistumismaksu, ellei hän esitä lääkärintodistusta tai todistusta voittamattomasta esteestä. Koulutuskutsussa voi olla tiukennettuja perumisehtoja.

Teemat
Työhyvinvointi
Ajankohta
09.05.2023
Paikka

Verkkokoulutus

Teams

Hinta
Osallistumismaksu 150.00
Ladattava materiaali