TJS hankekumppanina

TJS hankekumppanina

Meillä on hankeosaamista työprosessien ja työhyvinvoinnin sekä järjestöjen koulutusten ja edunvalvonnan kehittämisessä. Toimimme mielellämme järjestöjen hankkeiden koordinaattoreina ja toteuttajina sekä autamme ulkopuolisen rahoituksen hankinnassa.

Olemme toteuttaneet hankkeita mm. Työsuojelurahaston, työelämän kehittämisohjelman (Tykes) sekä Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) myöntämällä tuella. Osaamme poimia hankeideoita rahoituksen näkökulmasta, sillä seuraamme ammattijärjestökentän tapahtumia ja rahoittajia jatkuvasti.

Toimintatapamme

Hankkeiden toteuttamisessa korostamme yhteistyötä, osaamisen jakamista ja kaikkien asianosaisten ottamisesta mukaan kehittämistyöhön. Toteutamme, dokumentoimme ja arvioimme hankkeitamme oman laatujärjestelmämme mukaisesti.

Kehittämishankkeen tuotteistaminen

Kehittämishankkeissa syntyy paljon tietoa ja materiaaleja, jotka kannattaa tuotteistaa erityisiksi palveluiksi ja tuotteiksi. Neuvomme mielellämme tuotteistamiseen liittyvissä kysymyksissä ja konsultoimme tuotteistamisprosessia.

Hankekumppaniksi?

Jos järjestölläsi on jokin kehittämisidea, ota reippaasti yhteyttä rehtoriin. Katsotaan yhdessä millaisen kehittämis- tai hankesuunnitelman se vaatii.