TJS hankekumppanina

TJS hankekumppanina

Meillä on hankeosaamista niin järjestökoulutusten, edunvalvonnan, järjestöhistorian kuin työelämänkin kehittämisessä. Toimimme mielellämme järjestöjen hankkeiden koordinaattoreina sekä toteutamme ammattijärjestöjen suunnittelemia hankkeita ja autamme ulkopuolisen rahoituksen hankinnassa. Olemme toteuttaneet työelämään ja työhyvinvoinnin kehittämiseen liittyviä hankkeita mm. Työsuojelurahaston, työelämän kehittämisohjelman (Tykes) sekä Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) myöntämällä tuella.

Seuraamme ammattijärjestökentän tapahtumia ja rahoittajia jatkuvasti. Osaamme poimia hankeideoita rahoituksen näkökulmasta. Meillä on kokemusta hankehakemusten työstämisestä, hankkeiden toteuttamisesta ja raportoinnista, siis koko hankeprosesseista EU-hankkeita myöten.  

Toimintatapamme

Hankkeiden toteuttamisessa korostamme yhteistyötä, osaamisen jakamista ja kaikkien asianosaisten ottamisesta mukaan kehittämistyöhön. Olemme luotettava ja aikaansaava hankekumppani. Toteutamme, dokumentoimme ja arvioimme hankkeitamme oman laatujärjestelmämme mukaisesti.

Hankekumppaniksi?

Jos järjestölläsi on jokin kehittämisidea, ota reippaasti yhteyttä. Katsotaan yhdessä millaisen kehittämis- tai hankesuunnitelman se vaatii.  

Kehittämishankkeen tuotteistaminen

Kehittämishankkeissa syntyy paljon tietoa ja materiaaleja, jotka kannattaa tuotteistaa erityisiksi palveluiksi ja tuotteiksi. Neuvomme mielellämme tuotteistamiseen liittyvissä kysymyksissä ja konsultoimme tuotteistamisprosessia.

Toteutimme työpaikkakiusaamista ja epäasiallista kohtelua selvittäneen hankkeen vuosina 2007-2009. Materiaalia keräsimme kirjoitusten ja haastattelujen avulla. Vuonna 2010 julkaistiin hankkeen tulosten pohjalta laadittu Reilu Peli -käsikirja. Käsikirjan laatimisessa mukana olivat ammattiliittojen asiantuntijat.

Käsikirjan pohjalta aloimme tarjota myös Reilu Peli -koulutuksia. Ja sitten vielä kehitimme ammattijärjestöjen kanssa yhteistyössä sosiaalisessa mediassa toimivan oppimisympäristön ja vertaistukipalvelun, Reilu Peli verkoston. Lue lisää Reilu Peli  -sivulta.
 

TJS Opintokeskus on Akavan ja STTK:n koulutus- ja kehittämisorganisaatio.

TJS Opintokeskusta ylläpitää Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto ry, jonka jäseniä ovat Akava ja STTK.