TJS hankekumppanina

TJS hankekumppanina

Meillä on hankeosaamista työprosessien ja työhyvinvoinnin sekä järjestöjen koulutusten ja edunvalvonnan kehittämisessä. Toimimme mielellämme järjestöjen hankkeiden koordinaattoreina ja toteuttajina sekä autamme ulkopuolisen rahoituksen hankinnassa.

Olemme toteuttaneet hankkeita mm. Työsuojelurahaston, työelämän kehittämisohjelman (Tykes) sekä Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) myöntämällä tuella. Osaamme poimia hankeideoita rahoituksen näkökulmasta, sillä seuraamme ammattijärjestökentän tapahtumia ja rahoittajia jatkuvasti.

Toimintatapamme

Hankkeiden toteuttamisessa korostamme yhteistyötä, osaamisen jakamista ja kaikkien asianosaisten ottamisesta mukaan kehittämistyöhön. Toteutamme, dokumentoimme ja arvioimme hankkeitamme oman laatujärjestelmämme mukaisesti.

Kehittämishankkeen tuotteistaminen

Kehittämishankkeissa syntyy paljon tietoa ja materiaaleja, jotka kannattaa tuotteistaa erityisiksi palveluiksi ja tuotteiksi. Neuvomme mielellämme tuotteistamiseen liittyvissä kysymyksissä ja konsultoimme tuotteistamisprosessia.

Reilu Peli -palvelujen tuotteistaminen on ollut meillä TJS:ssä jatkuva prosessi. Kaikki lähti liikkeelle hankkeesta, jolla selvitimme työpaikkakiusaamista ja epäasiallista kohtelua vuosina 2007-2009. Materiaalia keräsimme kirjoitusten ja haastattelujen avulla. Vuonna 2010 julkaistiin hankkeen tulosten pohjalta laadittu Reilu Peli -käsikirja. Käsikirjan pohjalta aloimme tarjota myös Reilu Peli -koulutuksia. Seuraavaksi mukaan tuli Reilu Peli verkosto, joka on sosiaalisessa mediassa toimiva oppimisympäristö ja vertaistukipalvelun henkilöstön edustajille ja liittojen asiantuntijoille. Viimeisimpänä kehittelyyn tulivat Työhyvinvoinnin ohjaamisen välineet, joita tuotamme jatkuvasti lisää. Ne ovat ohjeistuksia työhyvinvointiprojektien toteuttamiseen. Kaikkien Reilu Peli -palveluiden kehittämistyössä ollut mukana ammattiliittojen aisantuntijoita. Lue lisää sivulta Reilu Peli -työyhteisöille.

Hankekumppaniksi?

Jos järjestölläsi on jokin kehittämisidea, ota reippaasti yhteyttä opintojohtajaan. Katsotaan yhdessä millaisen kehittämis- tai hankesuunnitelman se vaatii.