Vuoden Välkky -palkinto

Vuoden Välkky -palkinto

Jaamme joka vuosi Vuoden Välkky -palkinnon sellaisesta ammattiyhdistyksen toiminnasta tai ideasta, mikä on edesauttanut yhdistyksen kehittymistä, vaikuttavuutta, jäsenpalvelua tai tuonut ammattiyhdistystoiminnan merkitystä esiin.

Suuret asiat voivat saada alkunsa pienistä oivalluksista ja rohkeista aloituksista! Palkinnon arvoinen voi esimerkiksi olla jäsentapahtuma ja -koulutus, joka on kehittänyt jäsenistön osaamista, aktivoinut toimintaan tai auttanut virkistäytymään, verkostoitumaan, saamaan vertaistukea tai luomaan yhteishenkeä. Toiminta voi olla myös yhdistyksen luottamustoimisten ja aktiivien motivoimista ja jaksamisen kehittämistä tai perusjäsenten työssä jaksamiseen ja työpaikan epäkohtien korjaamiseen vaikuttamista.
 
Palkinto on paitsi arvostuksenosoitus, myös keino tiedottaa uusista ideoista ja toimintamalleista akavalaisille ja STTK:laisille yhdistystoimijoille.

Ehdota Välkyn saajaa!

Tunnetko sinä jonkun/joitakuita, joka ansaitsisi tulla palkituksi oivaltavasta ja uutta luovasta tavastaan tehdä yhdistystoimintaa? Huomaatko, että jonkun ihmisen tai ryhmän vaikutus tuntuu laajalti hänen omassa työyhteisössään ja kenties vielä laajemmin muuallakin?

Tee oma ehdotuksesi palkinnon saajaksi kulttuurisihteeri Inka Ukkolalle syyskuun loppuun mennessä.

Vuoden Välkyksi 2016 rekry-bussi ja Open olohuone

STTK:n ja Akavan Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto (TJS) on valitsi ammattiyhdistystoiminnan Vuoden Välkky -palkinnon saajaksi viisi Suomen Lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin ammattiosastoa yhteistyönä toteutusta rekry-bussista. Yleisöäänestyksessä voiton vei Keski-Suomen lastentarhanopettajat ry:n Open olohuone.

TJS Opintokeskus on Akavan ja STTK:n koulutus- ja kehittämisorganisaatio.

TJS Opintokeskusta ylläpitää Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto ry, jonka jäseniä ovat Akava ja STTK.