Vuoden Välkky -palkinto

Vuoden Välkky -palkinto

Jaamme joka vuosi Vuoden Välkky -palkinnon sellaisesta ammattiyhdistyksen toiminnasta tai ideasta, mikä on edesauttanut yhdistyksen kehittymistä, vaikuttavuutta, jäsenpalvelua tai tuonut ammattiyhdistystoiminnan merkitystä esiin.

Suuret asiat voivat saada alkunsa pienistä oivalluksista ja rohkeista aloituksista! Palkinnon arvoinen voi esimerkiksi olla jäsentapahtuma ja -koulutus, joka on kehittänyt jäsenistön osaamista, aktivoinut toimintaan tai auttanut virkistäytymään, verkostoitumaan, saamaan vertaistukea tai luomaan yhteishenkeä. Toiminta voi olla myös yhdistyksen luottamustoimisten ja aktiivien motivoimista ja jaksamisen kehittämistä tai perusjäsenten työssä jaksamiseen ja työpaikan epäkohtien korjaamiseen vaikuttamista.
 
Palkinto on paitsi arvostuksenosoitus, myös keino tiedottaa uusista ideoista ja toimintamalleista akavalaisille ja STTK:laisille yhdistystoimijoille.

Ehdota Välkyn saajaa!

Tunnetko sinä jonkun/joitakuita, joka ansaitsisi tulla palkituksi oivaltavasta ja uutta luovasta tavastaan tehdä yhdistystoimintaa? Huomaatko, että jonkun ihmisen tai ryhmän vaikutus tuntuu laajalti hänen omassa työyhteisössään ja kenties vielä laajemmin muuallakin?

Tee oma ehdotuksesi palkinnon saajaksi kulttuurisihteeri Inka Ukkolalle syyskuun loppuun mennessä.

Vuoden Välkyiksi 2017 yhdistysfuusiokonsepti ja sote-edunvalvonta

STTK:n ja Akavan Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto (TJS) jakoi kahden tasa-arvoisen palkittavan kesken Vuoden Välkky-kunniamaininnat. Jyty Pirkanmaa saa kunniamaininnan toimivan yhdistysfuusiokonseptin löytämisestä isolla alueella ja Talentia Keski-Suomi saa kunniamaininnan sote-edunvalvonnan tekemisestä jäseniä osallistavasti. Yleisöäänestyksen voitti pääluottamusmies Pekka Rastas Tehystä

TJS Opintokeskus on Akavan ja STTK:n koulutus- ja kehittämisorganisaatio.

TJS Opintokeskusta ylläpitää Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto ry, jonka jäseniä ovat Akava ja STTK.