TJS-tukea voi nyt hakea korona-epidemian vuoksi peruuntuneisiin koulutuksiin

Tukihakemuslomake on nyt ladattavissa verkkosivuillamme ja tukea voi alkaa hakea.
 

Tukihakemus tehdään erillisellä lomakkeella, ei siis TJS-tuen verkkopalvelun kautta. Lomake löytyy verkkosivulta Miten haen TJS-tukea.

Tukea voi hakea koulutuksille, jotka ovat peruuntuneet 19.3.-31.5. välillä ja joista on aiheutunut kustannuksia. Tuki myönnetään akavalaisille ja STTK-laisille liitoille tai yhdistyksille.

Tuki maksetaan syntyneitä kuluja vastaan ja koulutusohjelmaan merkittyjen opetustuntien mukaisesti. Myös ryhmäopetus huomioidaan. Tuen hakija vakuuttaa, että mikään muu taho ei ole korvannut kuluja. Edellytämme, että palveluntarjoajalta on kysytty mahdollisten ennakkomaksujen palautusta. Tuen määrän ja tukeen liittyvät edellytykset voit tarkistaa TJS-tukioppaasta.

Lomakkeelle voi tehdä tukihakemuksen useasta koulutuksesta. Tukihakemuksen liitteiksi vaaditaan koulutusohjelma ja kopio(t) koulutuksen menoista – myös sopimusasiakkailta. Osallistujaluetteloa ei tietenkään tarvita.

Hakemus lähetetään sähköpostitse tai postitse. Huomaa, että lomake tulee olla allekirjoitettu. Erottele liitteet selkeästi koulutuskohtaisesti. Kun lähetät hakemuksen sähköpostissa, kokoa yhtä koulutusta koskevat liitteet yhdeksi pdf:ksi tai nimeä liitteet koulutuksen nimellä.

Hakemukset lähetetään 31.10.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@tjs-opintokeskus.fi tai postitse TJS Opintokeskus/Korona-tukihakemus, Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki.

Lisätietoa

TJS Opintokeskuksen koulutusassistentit, toimisto@tjs-opintokeskus.fi, puh. (09) 229 3030

 

Julkaisuaika: 
Maanantai, kesäkuu 1, 2020