TJS Opintokeskuksen ja Aktiivi-instituutin koulutukset hyödyksi AMK-tutkinnossa

Kuvituskuva, jossa yhteistyötä tekevien oppilaitosten logot

 

TJS Opintokeskuksen ja Aktiivi-Instituutin opintoja luetaan tulevaisuudessa hyödyksi työelämäkehittäjän tutkintoon. Tämä ns. polkuopinto-yhteistyö on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogi-koulutusta.

Näin vapaan sivistystyön oppilaitosten itseä sivistävien koulutusten arvo täydentyy tutkintotavoitteisen opiskelun mahdollisuudella. Työelämäkehittäjä-tutkinto on luonteva jatko esimerkiksi henkilöstön edustajan tehtävälle. Tutkintomahdollisuus avaa henkilöstön edustajalle ja muille aktiivisille kouluttautujille uusia uramahdollisuuksia, ja luottamustehtävässä opittua voi näin hyödyntää näyttönä työelämäosaamisesta.

Hankkeessa käynnistyy pilottiryhmä vuoden 2021 alussa. Ryhmään haetaan osallistujia liittojen kautta. Osallistujien aiemmat opinnot ja osaaminen varmistetaan TJS Opintokeskuksen kehittämisasiantuntija Päivi Lohi-Aallon ohjauksessa. Ryhmän jäsenet voivat samaan aikaan aloittaa maksuttomia avoimen ammattikorkeakoulun opintoja. Pilottiryhmään otetaan noin 10 henkilöä ja ohjauksen hinta on 500 euroa osallistujaa kohden.

Lisätietoja

Kehittämisasiantuntija Päivi Lohi-Aalto, päivi.lohi-aalto@tjs-opintokeskus.fi, puh. 0400 975 746

Julkaisuaika: 
Perjantai, joulukuu 11, 2020