Osaamista yhdessä – TJS kouluttaa vuonna 2023

Järjestämme liittojen yhdistysaktivien ja henkilöstön edustajien koulutuksista vastaaville vuoden 2023 koulutustemme esittelytilaisuuden.

Me TJS Opintokeskuksessa toivomme, että voimme olla liittojen tukena koulutustoiminnassa. Tule siis tutustumaan, mitä koulutuksia järjestämme ensi vuonna henkilöstön edustajille ja yhdistystoimijoille.

Osaamista yhdessä – TJS kouluttaa 2023, keskiviikkona 8.6.2022 klo 9 –10.30

Tilaisuudessa kuulet, mitä meiltä saa ja mitä voisimme tehdä yhdessä. Saat lyhyesti tietoa myös TJS-tuesta ja osaat hyödyntää sitä järjestösi koulutustoiminnassa täysimääräisesti. Samalla pääset tutustumaan meihin TJS Opintokeskuksen asiantuntijoihin ja verkostoitumaan sekä vaikuttamaan koulutuspalveluihin. Lähiosallistujana nautit myös herkullista aamiaista puoli yhdeksältä alkaen.

Tilaisuuteen voit osallistuja Akavatalossa tai Teamsissa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6. kesäkuuta.
Ilmoittaudu lähiosallistujaksi.
Ilmoittaudu etäosallistujaksi.

Lähetämme henkilöstön edustajille ja yhdistysaktiiveille suunnatuista avoimista koulutuksista tietoa myös sähköpostitse toukokuun loppuun mennessä. Jos sinulla on jo sitä ennen kysyttävää, voit ottaa yhteyttä kehittämispäällikkö Sirpa Sulkuun, sirpa.sulku@tjs-opintokeskus.fi, puh. 050 543 9300.

Tule löytämään liitollesi inspiraatiota ja koulutuksia TJS Opintokeskuksen tarjonnasta! Lämpimästi tervetuloa!

Julkaisuaika: 
Maanantai, toukokuu 2, 2022