TJS Opintokeskuksesta apua verkkokokouksen järjestämiseen

22.03.2020
Koronaepidemian takia yli 10 hengen kokoontumiset on kielletty. Tarpeita etäkokouksen tai -tapaamisen järjestämiseen siis on. Meiltä saa apua.

TJS Opintokeskus voi tarjota välineet ja auttaa yhdistyksiä ja liittoja etäkokouksen järjestelyissä.

Akavalaiset ja STTK-laiset liitot ja yhdistykset voivat tilata meiltä palvelun verkkokokouksen järjestämiseksi. Toteutamme tilaisuuden verkossa kokousohjelmistopalvelua hyödyntäen.

Henkilöstömme edustaja huolehtii kokouksen teknisestä toteutuksesta. Tapahtuman järjestäjä toimii kokouksen vetäjänä. Osallistujamäärä on lähtökohtaisesti 100, mutta järjestyy suuremmillekin ryhmille.

Kokouksen järjestäminen vaatii hyvät verkkoyhteydet. Kokouksen toimihenkilöiden, erityisesti puheenjohtajan ja sihteerin on edullista olla samassa paikassa. Jäsenet voivat osallistua kokoukseen kotoa käsin omalla tietokoneella.

Verkkokokousohjelmamme sisältää välineet avointen äänestysten toteuttamiseen. Äänestäjän henkilöllisyyden varmentamiseen ei TJS:n välineillä ole mahdollisuutta, siksi vaalin tai suljetun lippuäänestyksen järjestäminen etänä ei tällä hetkellä onnistu. Kokous on mahdollista myös tallentaa esim. päätösprosessin tarkastamiseksi myöhemmin. Kokouksen puheenjohtajalle ja sihteerille on hyvä järjestää mahdollisuus perehtyä järjestelyihin ja kokousjärjestelmän ominaisuuksiin etukäteen. Samalla voidaan sopia kokouksen käytännöistä.

Hinta määrittyy tarkemmin sen mukaan, kuinka paljon valmistelua, teknistä toteutusta,henkilöresursseja ja ohjeistamista kokouksen järjestäminen vaatii sekä tietenkin kestosta.

Jos etäkokoustaminen kiinnostaa, ota yhteyttä. Autamme mielellämme myös etäkokoustamisen käytäntöjen ja eri välineiden suunnittelussa, jos yhdistys haluaa omaehtoisesti järjestää kokouksia.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt:
Leo Junno, puh. 040 575 5393, leo.junno(@)tjs-opintokeskus.fi ja  Matti Järvinen, puh. 050 351 0634, matti.jarvinen(@)tjs-opintokeskus.fi

 

 

TJS Opintokeskus on Akavan ja STTK:n koulutus- ja kehittämisorganisaatio.

TJS Opintokeskusta ylläpitää Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto ry, jonka jäseniä ovat Akava ja STTK.