Kysely alle 35-vuotiaille – kerro näkemyksesi ay-toiminnasta

22.10.2019
TJS Opintokeskus tekee koulutusyhteistyötä Tampereen kasvatustieteiden opiskelijoiden kanssa. Suunnitteilla olevan koulutuksen sisällön tueksi opiskelijat kysyvät nuorten käsityksiä ay-toiminnasta.

Kuva nuoresta naisesta mietiskelevä ilme kasvoillaan.

Hei

Olemme kasvatustieteiden opiskelijoita ja teemme osana maisteriopintojamme kurssityötä, jonka tarkoituksena on kehittää sisältöä ammattiyhdistystoimijoille tarkoitettuun verkkokoulutukseen. Koulutuksen lopulllisesta toteutuksesta vastaa TJS Opintokeskus.

Koulutuksen tavoitteena on auttaa ammattiliittojen johtoa ja henkilöstöä pohtimaan, mitä nuoret ammattiyhdistystoiminnalta odottavat, miten heitä tulee puhutella ja erityisesti kuunnella. Mitä nuoret ammattiyhdistystoiminnasta ajattelevat ja mitä siltä toivovat?

Koulutuksen sisältöä varten teemme kyselyn alle 35-vuotiaille nuorille aikuisille ammattiyhdistystoimintaa koskevista käsityksistä ja näkemyksistä. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti.

Vastauksenne ovat meille erittäin tärkeitä. Mikäli sinulla on kyselystä, vastausten käsittelystä tai jatkotyöstöstä jotain kysyttävää, vastaamme mielellämme. Voit ottaa keneen tahansa meistä yhteyttä. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuni.fi.

Avaa kysely. Kysely on auki 10.11. asti.
 

Mari Korhonen, Santeri Sorsa, Milka Hanhela, Kaspian Herrala ja Ville Jokela

 

TJS Opintokeskus on Akavan ja STTK:n koulutus- ja kehittämisorganisaatio.

TJS Opintokeskusta ylläpitää Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto ry, jonka jäseniä ovat Akava ja STTK.